DODIR PRIRODE U VAŠEM DOMU

Supporta je novi brend unutrašnjih vrata modernog dizajna i visokog kvaliteta. Uz pomoć domaćih veština i znanja, a korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, omogućava se visoka produktivnost i efikasnost, a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih i modernih vrata.

Izbor dekora:

    – Rockwood

    – Premijum Hrast

    – Tabacco Orah

    – Grafit

 

ROCKWOOD

Rockwood sobna vrata poseduju unikatan vizuelni spoj kamena i drveta u prelepom belom dekoru. Za savremene enterijere koji ruše pravila svakodnevice. Umerena šara i 3D folija odaju utisak unikatnih ručno rađenih vrata. Prostoru daju otmenost i toplinu i uklapaju se u različite enterijere – u prostoru svetlih tonova. Rockwood dekor naglašava eleganciju dok modernim enterijerima daje notu jasnog i smelog stava.

Rockwood unutrašnja vrata

PREMIJUM HRAST

Toplina tona drveta i prirodna reljefna tekstura Premijum Hrasta savršeno oslikavaju čari tradicionalnog enterijera. Tekstura i dekor osmišljeni su tako da nenametljivim detaljima oponašaju strukturu pravog drveta. Premijum Hrast sobna vrata su idealna za vas koji volite dodir prirode u svom domu.

Premijum Hrast unutrašnja vrata

TABACCO ORAH

Tabacco Orah sobna vrata su savršeni spoj dekora i teksture kao moderna interpretacija klasične elegancije u hotelskim i porodičnim enterijerima. Iako je namenjen najviše dinamičnim, tradicionalnim i pomalo ekstravagantnim prostorima, Tabacco Orah u moderne enterijere unosi dozu neočekivanog, čineći ih neobičnijim i smelijim.

Tabbaco orah unutrašnja vrata

GRAFIT

Jednostavna kombinacija tona i ravnih linija Grafita, osmišljena da omogući svim elementima enterijera da zablistaju punim sjajem. Kreirali smo devet različitih koncepta dizajna Grafit sobnih vrata.

Grafit unutrašnja vrata

PREDNOSTI:

– Italijanski dizajn

– CPL folija sa efektom unikatne izrade

– Univerzalna vrata (leva,desna)

– Uz vrata se isporučuje AGB magnetna brava

– Dve vrste štelujućeg štoka

– Debljina panela vratnog krila je 6 mm

– Dupli ram u vratnom krilu

– Otpornost na habanje, grebanje, uticaje sunca i kućne hemikalije

 

Magnetna brava AGB minimalističkog dizajna omogućuje precizno i bešumno zatvaranje. Jezičak od poliamida i magneta. Čeona ploča izrađena je od nikla.