Премиум Даб

Топлината на тонот на дрвото и природната релјефна структура на Премиум Дабот совршено го отсликуваат волшепството на традиционалниот ентериер. Текстурата и декорот осмислени се така да со ненаметливите детали ја имитираат структурата на вистинското дрво. Премиум Дабот е идеален за сите Вас кои сакате допир на природата во својот дом.
Модел P1
Модел P3
Модел P4
P1со надсветло
P3 со надсветло
P4 со надсветло
P1/P1 двокрилна
P3/P3 двокрилна
P4/P1 двокрилна
Модел P1

Премиум Даб

SOLID

  • Магнетната брава со минималистички дизајн, овозможува прецизно и безшумно затворање.
   Јазиче од полиамид и магнет. Челна плоча изработена од никел.
   .
  • CPL(Continuous Pressure Laminate) е материјал кој се изработува од мрежа со смола импрегнирани влакна, во континуиран процес на пресување. Резултатот е високоотпорен материјал, кој се карактеризира првенствено со отпорност на гребење, абење, цигари, влијание на сонцето и на основни домашни хемикалии.
 • Водоотпорна заштита – на горната и долната страна на вратното крило се нанесува водоотпорен премаз кој навлегува во порите MDF и формира водонепропустлива бариера. Со тоа се заштитуваат необложените делови на вратното крило од површинскиот контакт со вода.

 

135 EUR Solid P1

 

155 EUR Strong P1

STRONG

 • Магнетната брава со минималистички дизајн, овозможува прецизно и безшумно затворање.
  Јазиче од полиамид и магнет. Челна плоча изработена од никел.
 • CPL(Continuous Pressure Laminate) е материјал кој се изработува од мрежа со смола импрегнирани влакна, во континуиран процес на пресување. Резултатот е високоотпорен материјал, кој се карактеризира првенствено со отпорност на гребење, абење, цигари, влијание на сонцето и на основни домашни хемикалии.
 • Екструдираната иверка е плоча со цилиндрични отвори, направена од специјално ориентирани влакна за да се постигне максимална цврстина. Претставува идеален однос на тежината и цврстината. Покрај тоа овозможува дополнителна топлина и звучна изолација.
 • Влагоотпорна рамка – Направена од MDF со водоотпорни смоли кои му даваат поголем степен на отпорност на влага, а при што не влијаат на механичките карактеристики на MDF.
 • Водоотпорна заштита – на горната и долната страна на вратното крило се нанесува водоотпорен премаз кој навлегува во порите MDF и формира водонепропустлива бариера. Со тоа се заштитуваат необложените делови на вратното крило од површинскиот контакт со вода.