Supporta

je novi brend vrata čija je misija da vam omogući da moderan dizajn i visok kvalitet vrata sada budu i cenovno pristupačni. Uz pomoć domaćih veština i znanja a korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, omogućava se visoka produktivnost i efikasnost a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih i modernih vrata. U saradnji sa italijanskim dizajnerskim kućama, gde se posebna pažnja obraća svakom detalju ali i celokupnom estetskom doživljaju, vrata su dizajnirana tako da pored svoje funkcije budu i ukras svakom enterijeru.

Izrađuju se prema evropskim normama, od najkvalitetnijih ekoloških materijala svetski poznatih proizvođača. Time je osigurana stabilnost kvaliteta, i kao najbitnije - zadovoljstvo kupaca. Supporta je novi brend vrata čija je misija da vam omogući da moderan dizajn i visok kvalitet vrata sada budu i cenovno pristupačni. Uz pomoć domaćih veština i znanja a korišćenjem naprednih tehnologija u procesu proizvodnje, omogućava se visoka produktivnost i efikasnost a samim tim i ekonomičnost kvalitetnih i modernih vrata.

SUPPORTA zadovoljava estetske zahteve dizajnera enterijera kao linija vrata savremenih i provokativnih dekora i izuzetne završne obrade. Funkcionalna i elegantna, odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima unutrašnjeg uređenja.
Originalni, organski dizajn, na nenametljiv način dočarava prirodne strukture, a jedinstvena šara odaje utisak ručno rađenih vrata. Nesavršenosti prirodnih oblika, prirodu upravo čine savršenom.