You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Sinonim za JEDINSTVENO
Sinonim za JEDINSTVENO
Laka saradnja

Od odabira proizvoda do isporuke i ugradnje, tu smo da odgovorimo na sva pitanja i pružimo potpunu podršku. Pouzdani savetnici kompanije Supporta će saslušati sve vaše potrebe i zahteve i predložiti najbolje rešenje. Svaki kupac je jedinstven a naš cilj je da vaše opremanje unutrašnjim vratima bude što jednostavnije iskustvo.

Unikatan proizvod

Bilo da se odlučite za vrata iz nase serijske proizvodnje ili za vrata napravljena prema vašim potrebama, Supporta vam nudi jedinstveni vizuelni doživljaj. Radeći sa italijanskim dizajnerima zadovoljena je težnja da i proizvodi iz serijske proizvodnje budu vizuelno jedinstveni. Tako ce svaka vrata u prostoru, pa cak i ona koja nisu izrađena prema konkretnom zahtevu, imati svoj, izuzetan izgled.

Inovacije za potrebe kupaca

Svaki dan višegodišnjeg iskustva Supporta tima je usmeren ka inovacijama u cilju ispunjenja novih potreba i estetskih zahteva. Kontinuirane investicije u razvoj inovacija predstavljaju prednost koju kupac oseća kroz ugodnost i lakoću kupovine i korišćenja vrata.

Naša strast

Sobna vrata nisu samo proizvod koji posvećeno proizvodimo, već su naša strast. Snažna želja za unapređenjem i učenjem vode Supporta tim ka novim idejama i rešenjima, proširujući znanja i stvarajući vredno iskustvo.

Jedinstveni sertifikati kvaliteta

Posvećenim odabirom i stalnom kontrolom materijala i procesa proizvodnje kako je garantovano uspostavljenom ISO sertifikacijom, obezbeđuje se konstantnost u kvalitetu Supporta vrata. Svi materijali koji se koriste u Supporta proizvodnji su poznatog evropskog porekla i svi pojedinačno poseduju potrebne sertifikate zavisno od vrste materijala i upotrebe. Proces proizvodnje svake nove kolekcije se završava tek po postignutim najvišim standardima kvaliteta pa je tako svaka kolekcija Supporta vrata testirana na IMS-u.

Vrata koja brinu o životnoj sredini

Pored privlačnog dizajna, postojnosti kvaliteta i automatizovanog mašinskog proizvodnog pogona, Supporta poseduje neodoljiv skup vrednosti i svoj proizvodni rast vrši na društveno odgovoran način. Supporta razume bitnost očuvanja životne sredine i veruje u društvenu odgovornost koja polazi od svakog pojedinca. S toga ulaže u materijale koji dolaze isključivo iz obnovljivih izvora šuma a proizvodni proces se obavlja poštovanjem strogih propisa održavanja i poštovanja okoline i zdravlja ljudi. Takođe, na kraju proizvodnog procesa, sav sakupljen otpad se prerađuje u pelet koji je laboratorijski ispitan i sertifikovano ispravan.

Jedinstveno brza isporuka

Zahvaljujući velikom broju zaposlenih koji svakodnevno rade na usavršavanju proizvoda, kao i visokom stepenu organizacije, Supporta sa svojim proizvodnim i magacinskip kapacitetom garantuje najkraće rokove - od uzimanja mera, proizvodnje vrata po meri, do isporuke na gradilište i ugradnje. Na taj način, pored kvaliteta proizvodnje obezbeđen je i najviši nivo pratećih usluga.

Originalni dizajn

Supporta zadovoljava estetske zahteve dizajnera enterijera, kao linija vrata savremenih i provokativnih dekora i izuzetne završne obrade. Funkcionalna i elegantna, odgovaraju svim stambenim tipologijama i različitim stilovima unutrašnjeg uređenja prostora. Originalni, organski dizajn, na nenametljiv način dočarava prirodne strukture, a jedinstvene šare odaju utisak ručno rađenih vrata.


POGLEDAJTE PONUDU

Pronađite idealna vrata za vaš enterijer u skladu sa vašim budžetom.

SOBNA VRATA
POŠALJITE UPIT